Hoe gaat BMI Esha Infra Solutions om met het Coronavirus

Hoe gaat BMI Esha Infra Solutions om met het Coronavirus en wat betekent dit voor u?

De gezondheid en het welzijn van onze mensen, onze klanten, leveranciers en andere relaties is het meest belangrijk voor ons. BMI Esha houdt de ontwikkelingen met betrekking tot het Coronavirus nauwlettend in de gaten en volgt de adviezen en maatregelen van het RIVM nauwgezet op. Wat betekent dit voor u als klant?

Telefonisch normaal bereikbaar

Wij zijn normaal telefonisch bereikbaar tussen 07:30 en 17:00 uur. De Verkoop Binnendienst werkt vanuit huis en helpt u graag. Het kan echter zijn dat u iets langer op antwoord moet wachten dan u van ons bent gewend. Wij vragen u om bestellingen zo snel en volledig mogelijk te plaatsen bij onze Verkoop Binnendienst. Zo kunnen we samen zorgen voor een vlotte afwikkeling van uw opdrachten.

Bezoeken beperkt

Alleen in absoluut noodzakelijke gevallen brengen onze Accountmanagers een bezoek op locatie. Uiteraard zal dit altijd eerst met u worden afgestemd. Natuurlijk zijn onze Accountmanagers telefonisch bereikbaar voor uw vragen. Wij vragen uw medewerking om bezoeken aan onze (productie)locaties tot nader order op te schorten.

Leveringen

Onze leveranciers voorzien voorlopig geen problemen in de beschikbare volumes bitumen. Dit betekent dat leveringen van polymeer gemodificeerd bitumen vanaf de raffinaderij Antwerpen aan uw asfaltcentrales doorgang kunnen vinden. Op dit moment vinden leveringen gewoon volgens planning plaats. Op verantwoorde wijze willen we dit graag kunnen en blijven doen. Uiteraard respecteren we daarbij de RIVM richtlijnen en uw instructies op locatie.

Uitvoering

Voor het sproeiwerk en de installatie van asfaltwapening zullen wij per project met u overleggen in hoeverre gezondheidsrisico's voor uw en ons personeel invloed op de uitvoering hebben.

Afhalen materialen

Voor het afhalen van materialen maakt u telefonisch een afspraak met de Verkoop Binnendienst. Afhalen is alleen mogelijk nadat u een bevestiging van de gemaakte afspraak heeft ontvangen per e-mail. De afdeling Expeditie hanteert strenge regels ten aanzien van uw bezoek en vertrouwt erop dat u de extra hygiënemaatregelen nauwkeurig opvolgt.

Productie en Expeditie werken door

Op dit moment verlopen de productie en de leveringen volgens planning. Natuurlijk willen we onze medewerkers op de fabrieken ook zo goed mogelijk beschermen tegen het Coronavirus. Om besmetting te voorkomen, werken en pauzeren zij in kleine teams, houden afstand tot elkaar en volgen extra hygiëneregels. Verder hebben wij aanvullende maatregelen genomen zoals extra schoonmaakronden met desinfectie en vergaderen op alternatieve wijze (via Google hang-out of teleconferentie).

Samen doen wij al het mogelijke om de verspreiding van het coronavirus te beperken, voor iedereen een veilige werkomgeving te creëren én onze verplichtingen naar u zo zorgvuldig mogelijk na te komen. Wij wensen u en uw collega’s veel sterkte in deze onzekere tijden.

Bovenstaande is de situatie op dit moment. Via deze pagina houden wij u op de hoogte van eventuele veranderingen en onze meest actuele maatregelen.


Laatste nieuws

Rijkswaterstaat valideert Pentack van BMI Esha voor onderhoud wegen

Lees meer...

Wobbe Veenema 40 jaar op de weg met BMI Esha bitumenemulsie

Lees meer...

NEN Veiligheisladder (SCL) certificaat voor BMI Esha

Lees meer...

BMI Benelux zet in op groei

Lees meer...

Webinar LVOv gemist? Hier terugkijken.

Lees meer...

Juridische fusie Esha Infra Solutions B.V. en Icopal B.V.

Lees meer...
Ruim 80 jaar ervaring in bitumen producten voor wegen