Wijziging in directie BMI Group Benelux

7-5-2018

Herman Schutte is aangesteld als Managing Director Civiele Techniek binnen de BMI Group, waarvan Esha Infra Solutions bv deel uitmaakt. Hiermee is Bert de Ru verantwoordelijk geworden voor alle dakbedekking activiteiten van de Benelux divisie van de organisatie. BMI Group is vorig jaar ontstaan uit een fusie tussen Braas Monier Building Group, Europees marktleider in hellend dak producten en Icopal Group, Europees marktleider in plat dak producten.

Met ingang van 16 april 2018 jongstleden is Herman Schutte, tot die tijd nog samen met Bert de Ru als Managing Director verantwoordelijk voor BMI Benelux, de Managing Director Business Line Civil Engineering binnen de BMI Group geworden. Civil Engineering is hiermee een aparte business line binnen de BMI Group, met als doel om groei te realiseren binnen deze tak van de organisatie. Esha Infra Solutions B.V., producent van bitumen producten voor de aanleg en het onderhoud van wegen, maakt deel uit van de business line Civil Engineering.

Bert de Ru is hiermee per 16 april 2018 als Managing Director Benelux verantwoordelijk geworden voor alle activiteiten van BMI op het gebied van dakbedekking, voor zowel plat als hellend dak, in Nederland en België. Bert zal de succesvolle integratie van de activiteiten van BMI in België en Nederland voortzetten.

Bert de Ru en Herman Schutte

www.bmigroup.com

 


Laatste nieuws

Voorbereidingen asfaltseizoen in volle gang

Lees meer...

Herman Schutte nieuwe Managing Director BMI Benelux

Lees meer...

BMI Esha ontwikkelt 100% plantaardig bindmiddel voor asfalt

Lees meer...

Biologisch bindmiddel voor futureproof asfalt: Freebit

Lees meer...

Rijkswaterstaat valideert Pentack van BMI Esha voor onderhoud wegen

Lees meer...

NEN Veiligheisladder (SCL) certificaat voor BMI Esha

Lees meer...
Ruim 80 jaar ervaring in bitumen producten voor wegen